Helsemadrass Barn

Nytt produk

God hygienisk madrass med miljøskum i to kjerner (over/under 10 kg). Med trykkavlastning. Avtagbart trekk med enkel vask og tørk.

Flere detaljer

kr 499

  • 31x75
  • 40x90
  • 55x115
  • 60x120

- +

Legg til sammenligninng

 
Mer info

Topplokket i DRY Barnemadrass er laget av et spesialstoff (50%polyerster/50%bomull) som absorberer fukt, sprer fukten utover og transporterer den videre. Den tørker hurtig. Stretchen er elastisk og meget åpen for at fukt transporteres videre. Kan også tas av og vaskes på 60 grader.

Økotex 100 Godkjent for bruk mot spebarn. Skummet består av åpne luftbobler som transporterer fukten fra barnet ut av madrassen.

DRY Barnemadrass har to fokusområder. Den er laget for å ha riktig trykkavlastning i forhold til barnets vekt. Kjerne for barn under 10 kg på den ene siden og over 10 kg på den andre. Dette for at barnets muskulatur skal slappe av og kvitte seg med avfallsstoffer. Barn tilbringer ofte 70% av de tre første leveårene i sengen, og tripler gjerne vekten i den perioden. DRY Barnemadrass er også bygd for å transportere fukt unna barnet. Det ligger i valg av materialer. Hvis man i perioder har behov for lekkasjestopper, anbefaler vi DRY Madrassbeskytter eller DRY Overmadrass med vanntett bunn sammen med madrassen.

 
Produktdata
Hygieniske materialer Ja
Vask Maskinvask 60 grader
Tørk Henges opp til tørk
Overflate Quiltet bomull / polyester
Öko Tex 100 sertifiserte materialer Ja

Menu

Sammenlign 0