DRYzleep ULL Overmadrass

Nytt produk

DRYzleep Ull Overmadrass - komfort når du sover. Finnes for bagdel i vogn og sprinkelseng barn. God i overgangen høst og vår, før og etter at vognposen er i bruk. Om sommeren er den svalende på varme sommerdager og varmer på litt kaldere dager. Brukes med laken på eller uten.  Enkel vask og tørk.

Flere detaljer

kr 399

  • 31x75
  • 60x120

- +

 
Mer info

DRYzleep Ull overmadrass øker sengekomforten og gjør at barnet sover lunt og godt i jevn temperatur. Overmadrassen har en absorberende og isolerende effekt. 

Dette produktet er beregnet på de som ønsker ull i sengen men kanskje synes at lammeskinn kan være litt stort og vanskelig å vedlikeholde. DRYzleep overmadrass i ull består av to lag ren ny ull, sydd i kanaler med non-woven i mellom slik at det ikke klumper seg, ikke tøves og holder seg på plass ved vask og tørk. Kan vaskes i maskin på 40°C ullprogram, med ullvaskemiddel - unngå skyllemiddel. Strikk i hjørnene hindrer at den forskyver seg under natten. Vi har valgt å bruke samme spesialstoff på Ull overmadrass som på de andre produktene våre. Dvs, en bomull/polyesterblanding. Dette tekstilet tar vare på ullas egenskaper og absorberer fukt, transporterer det videre inn i ulla og tørker hurtig i overflaten. Ullas egenskap til å holde på fukt, men fortsatt kjennes tørr og isolere, er meget stor. Årsaken til at vi bruker en bomull/polyesterblanding i ytterstoffet, er at ulla vil bli våt og kald uten og ullas egenskaper til isolering og lunhet forsvinner. DRYzleep overmadrass ULL har ikke vanntett bunn. Ønsker du å beskytte madrassen for større lekkasjer, benytt gjerne DRYzleep Madrassbeskytter som tilleggsprodukt eller et vanlig tisselaken. Overmadrassen festes til underlaget med strikk i hvert hjørne.

Vaskes på 40° ullprogram. Ikke skyllemiddel. Sentrifugeres lett, max 500 omdr.

 
Produktdata
Lengde75 cm
Bredde31 cm
Vanntett bunnNei
Hygieniske materialerJa
VaskMaskinvask 40 grader ullprogram. Ikke skyllemiddel. Sentrifugeres lett, max 500 omdr.
TørkHenges opp til tørk - strekkes i våt tilstand
OverflateQuiltet bomull / polyester
Öko Tex 100 sertifiserte materialerJa

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Sammenlign 0