Hvilken vinterpose skal jeg velge?

Hvilken vinterpose skal jeg velge?

Dunpose, ullpose, thermofyll.. det er mange alternativer å velge mellom når det gjelder vognposer. Når man skal velge vognpose er det flere ting som kan være lurt å tenke gjennom. Blant annet på vinterposer er det lurt å vurdere følgende;

  • Hvor i landet bor du, er det generelt kaldt eller mildt? 
  • Foretrekker du dun eller Down touch/thermofyll? 
  • Ønsker du vaskbar ull i rygg?
  • Forventning/ønsker om farger/design etc også i fht barnevognen?

Når det gjelder hvilken type barnevogn man har skal Easygrow vognpose passe de fleste modeller. Easygrow har flere modeller innen vinterposer. Easygrow NATURE (Best i test), HOOD Wool, NORD og EXCLUSIVE. Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. I tillegg kommer helårsposene GRANDMA i bambus/ull/dun og FLEX i down touch/thermo fyll. Alle våre vinterposer er produsert etter standarden ÖkoTex 100 klasse 1.

Uansett hva du foretrekker, anbefaler vi at det benyttes skinn i bunnen på vogna på vinters tid. Dette for å unngå underkjøling når kulda setter seg.

Her er litt hjelp på veien til hvilken vognpose du skal velge.

EASYGROW Nord - BEST I TEST 2018

Helårsposen Easygrow NORD ble i november kåret til testvinner av vinterposer 2019 rett foran Nature på en god 2. plass!! Helårsposen Nord kommer med samme myke tekstiler som Nature og Hood. Med hele 90/10 dun/fjær og vaskbar ull i rygg gjør denne posen til den varmeste vinterposen Easygrow tilbyr. Når vårsesongen nærmer seg kan man skifte ut dundynen til en lett sommerdyne i tynn ull, som også gjør den perfekt som overgangspose. Kommer i flotte farger. Kan kombineres med Easygrow Carry Board / bæreplate som gjør at du trygt kan bære inn barnet fra trilleturen uten å vekke det. Nord er fylt med deilig ventilerende og varmeisolerende dun av høy kvalitet og produsert etter Öko tex 100 klasse 1.
Les mer om testen her...

  


MER INFORMASJON OM EASYGROW NORD

EASYGROW Nature - BEST I TEST 2017 

Easygrow NATURE er en av toppmodellene av vognposer som ble Testvinner for vognposer okotber 2017 via FamilieKlubben VG og Babytesterne. Med tøft design og de unike egenskapene dunen har er dette vognposen for de kresne. 80/20 dun/fjær gjør vinterposen myk og varm. Down touch/thermo fyll i rygg. Kommer med nydelig fuskepels og lomme for småutstyr på utsiden. Årets nye farge er Olive melange! Nature er fylt med deilig ventilerende og varmeisolerende dun av høy kvalitet og produsert etter Öko tex 100 klasse 1. Dette er en bestselger!

 (Les mer om testen her..)

 MER INFORMASJON OM EASYGROW NATURE

EASYGROW Hood Wool

Easygrow HOOD Wool er vår andre bestselger innen vinterposer og er nå kommet med nytt design og nye farger. Samme kvalitet og innhold som testvinneren Nature, men med vaskbar ull i ryggen. Dermed  kan du kombinere det beste av både dun og ull og samtidig vedlikeholde den på en enkel måte. Vognposen har ull som kan både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel. HOOD Wool er fylt med deilig ventilerende og varmeisolerende dun i 80/20 av høy kvalitet og posen er produsert etter Öko tex 100 klasse 1. Årets nye farge er Olive melange.

         

MER INOFRMASJON OM EASYGROW HOOD WOOL

EASYGROW Exclusive

Easygrow EXCLUSIVE er en ny modell for de kresne med moderne og trendy design. 80/20 dun/fjær og vaskbar ull i rygg. Nytt flott design og nye herlige farger. Meget god spenst i dunen og flere lag som ikke har gjennomgående sømmer. Inkludert forlengerdel og flanellpute. Kan kombineres med matchende shoppingbag og håndmuffer. Ytterstoff i kraftig polyester. EXCLUSIVE er fylt med deilig ventilerende og varmeisolerende dun av høy kvalitet og produsert etter Öko tex 100 klasse 1.

    Mer informasjon om Easygrow Exclusive  

EASYGROW Grandma

Easygrow GRANDMA (helårspose) er en ny eksklusive vognpose i nydelig flettestrikk i bambusviskose og ull. Med uttagbar dundyne i 90/10 dun/fjær, som gjør den til en perfekt vognpose for hele året. 

    

MER INFORMASJON OM EASYGROW GRANDMA

EASYGROW Flex

Easygrow FLEX er helårsposen noen velger i stedetfor vognpose i dun. Kommer i polyester og ventilerende down touch/thermo fyll i rygg. En lettere vognpose som er perfekt for overgangen i årstidene. Den har elastiske sømmer som gjør at den former seg lett rundt barnet og gir en lun og god følelse. Kan gjerne brukes med lammeskinn når kulda kommer.

MER INFORMASJON OM EASYGROW FLEX

EASYGROW Mini

Easygrow Mini er en herlig og lun bilstolpose i dun med Down touch/thermofyll i rygg for bedre ventilasjon og for at den ikke skal klumpe når man sitter på den. Bilstolposen er hele 87 cm lang som gjør den til en av de lengste på markedet. Universal tilpasning. Kommer i mange flotte farger og har non-lock glidelås for hurtig åpning om nødvendig.


MER INFORMASJON OM EASYGROW MINI

EASYGROW Lamb skin

Deilig mykt kvalitets skinn som holder barnet varmt, og er perfekt å bruke både for ekstra varme på vinteren og for å unngå underkjøling. I tillegg er den perfekt for overgangen mellom vår/høstpose og vinterpose. Kan brukes på begge sider. 

            

  Mer informasjon om Easygrow Lamb skin   

EASYGROW Hand Muffs

Herlige Håndmuffer i samme tekstiler som vognposene slitesterk polyester, foret med kunstpels. Til kalde dager på trilletur. Håndmuffene kan kobles sammen slik at de kan brukes enkle eller doble.

Easygrow Hand Muffs ble i januar 2018 kåret til Best i test i Sverige. 7 ulike håndmuffer ble testet og du kan lese om den via linken under bildet.

      

Best i test 2018      Mer informasjon om hånd muffer

         

                         

Posted on 2017-09-01 Hvilken skal jeg velge 50674

Menu

Sammenlign 0