VÅRENS FAVORITTER

VÅRENS FAVORITTER

Her finner du oversikt og informasjon om vårens favoritter fra Easygrow for vognposer og tilbehør. I overgangen fra vinter til vår anbefaler vi lammeskinn under vårposen for å unngå underkjøling i vogna. Et stormtrekk kan også være lurt å ha i bakhånd til ruskeværet har gitt seg.

Easygrow LITE

Easygrow LITE er bestselgeren som har blitt utrolig populær. LITE er supermyk med bambusviskose og økologisk bomull. Posen kan forlenges ved å åpne en glidelås i enden og kan derfor brukes til barnet er ca 3/4 år. Modellen kommer også som Car Seat.

LITE er vindtett og har en vannsøyle på 3000mm og holder barnet derfor tørt i litt ruskevær. 
Ved stor nedbør anbefaler vi at du bruker Easygrow stormtrekk/cover i tillegg. Universal tilpasset.

Kommer i herlige farger; Grey melange, Blue melange, Petrol melange, Pink melange, Black og årets nye farge Sand Melange. ÖkoTex 100 og Bionic Finish ECO

LES MER

Easygrow LITE Car Seat

Easygrow LITE Car Seat er en lett, praktisk bilstolpose for vår/sommer i samme herlige tekstiler som ordinær LITE. Produsert i økologisk bambusviskose og har myk børstet bomull inn mot barnet. Universal som passer de fleste typer seler. Den har non-lock glidelås som gjør at du hurtig kan dra opp glidelåsen hvis behov. Den har også en liten lomme foran. Finnes i fargene Pink, Petrol, Blue, Grey og Sand Melange, samt Black. ÖkoTex 100 og Bionic Finish ECO.

LES MER

Easygrow LITE +

Easygrow LITE + ble lansert i 2016 og med sitt nydelige flettemønster ble også denne fort populær blant store og små <3

LITE + kommer i supermyk økologisk bomull og denne modellen er også vindtett og med vannsøyle på 3000mm.  
Ved stor nedbør anbefaler vi at du bruker Easygrow stormtrekk/cover i tillegg. Universal tilpasset. 

LITE + har separat forlengerdel som byttes ut og posen kan derfor brukes til barnet er ca 4 år.

Kommer i herlige farger; Grey, Anthracite, Warm pink, Green og Sand. ÖkoTex 100 og Bionic Finsih ECO

LES MER

Easygrow GRANDMA / GRANDMA Memini (helårspose)

GRANDMA en eksklusive vognpose i nydelig flettestrikk i bambusviskose og ull. Med uttagbar dundyne i 90/10 dun/fjær, som gjør den til en perfekt vognpose for hele året.  Posen er vindtett og med vannsøyle på 3000mm. ÖkoTex 100 og Bionic Finsih ECO

LES MER 

Alle vårposer i er VINDTETT og har VANNSØYLE PÅ 3000MM. Alle materialer er ÖkoTex 100 godkjent og behandlet etter Bionic Finish ECO. (Miljøvennlig vann impregnering)

VÅRPOSE ULL

Vårpose ULL er produsert med 100 % norsk ull fra Røros Tweed. Ullposen er også produsert i Norge og er universalt tilpasset 5-pkt sele for vogn. Ullposen er laget med miljøvennlige tekstilfibre sertifisert med Nordisk/Europeisk Eco Lable. Lengde ca 110 cm og er perfekt som alternativ vår/sommer pose. Med glidelås som kan åpne ullposen helt, slik at den også kan brukes som et ullpledd. Utrolig myk og deilig.

LES MER OM EASYGROW ULLPOSE OG SE FARGENE

TILBEHØR

Hos Easygrow finner du et godt utvalg av tilbehør til vogn og vognposene. Alt av tilbehør er universalt tilpasset og passer de fleste vognmodeller.

Easygrow Lammeskinn

Deilig, mykt og lunt lammeskinn som er perfekt under vognposen hele året, og spesielt i overgangen fra vinter til vår for å unngå underkjøling i vogna.I overgangen kan det være en kald trekk før vinteren innser at den må slippe taket. Våre lammeskinn er av høy kvalitet og miljøvennlige. Velg mellom grå eller off white.

Easygrow Shoppingbag

Universal shoppingbag som matcher flere vognposer. Kan enkelt henges på vognens håndtak og
matcher flere av Easygrows vognposer. Kommer i grå og sort melert. Kan også brukes som hånd/reiseveske
Vannsøyle 3000mm.

Easygrow Mama Bag

Smart og romslige stelleveskre med flott design i slitesterke materialer. Universale så kan brukes på alle vogner. Inkl stellematte. Matcher flere av Easygrows vognposer. Vi anbefaler Mama Bag Hooks (vognkroker) for at vesken skal henge stabilt.

Easygrow Cover Reflex

Storm trekk med reflex som gjør barnet og vognen mer synlig. Universalt og i slitesterkt materiale
Coveret er foret med fleece og kommer i flere herlige farger som er lett å matche.

Easygrow Baby Blanket Grandma

Deilig supermykt babyteppe i herlig bambusviskose og merinoull. Mykt og varmt og produsert med Öko Tex 100 sertiftiserte tekstiler.

Easygrow LITE Head Band

Matchende Head Band til LITE vårpose. God strech og One Size som passer både barn og voksne. 100 % bambusviskose.

Easygrow Foot Board

Universalt fotbrett for bedre komfort i vognen med slitesterke materialer. Regulerbart i flere trinn
Enkelt å montere.

finn ditt favoritt produkt 

Posted on 2018-06-30 1289

Menu

Sammenlign 0