VÅRENS FAVORITTER

VÅRENS FAVORITTER

Her finner du oversikt og informasjon om vårens favoritter fra Easygrow for vognposer og tilbehør. I overgangen fra vinter til vår anbefaler vi lammeskinn under vårposen for å unngå underkjøling i vogna. Et stormtrekk kan også være lurt å ha i bakhånd til ruskeværet har gitt seg.

Easygrow LITE

NYTT DESIGN AV BESTSELGEREN I SALG FRA MARS 2019!!
Easygrow LITE er bestselgeren som har blitt utrolig populær. LITE er supermyk med bambusviskose og økologisk bomull. Posen kan forlenges ved å åpne en glidelås i enden og kan derfor brukes til barnet er ca 3/4 år. LITE kommer også som Car Seat.

LITE er vindtett og har en vannsøyle på 3000mm og holder barnet derfor tørt i litt ruskevær. 

Ved stor nedbør anbefaler vi at du bruker Easygrow stormtrekk/cover i tillegg. Universal tilpasset.

Nykommeren LITE Leaf har et nydelig bladmønster og nye herlige vårfarger. På den nye modellen er også en søt smekke inkludert i samme tekstil.

LITE har tekstiler sertifisert etter ÖkoTex 100 og Bionic Finish ECO

LES MER OM LITE

LES MER OM LITE LEAF

Easygrow LITE Car Seat

NYTT DESIGN AV LITE CAR SEAT I SALG FRA MARS 2019!!
Easygrow LITE Car Seat er en lett, praktisk bilstolpose for vår/sommer i samme herlige tekstiler som ordinær LITE. Produsert i økologisk bambusviskose og har myk børstet bomull inn mot barnet. Universal som passer de fleste typer seler. Den har non-lock glidelås som gjør at du hurtig kan dra opp glidelåsen hvis behov. Den har også en liten lomme foran. Finnes i flere farger. Nykommeren LITE Leaf har et nydelig bladmønster og nye herlige vårfarger. 

ÖkoTex 100 og Bionic Finish ECO.

LES MER OM LITE Car Seat

LES MER OM LITE LEAF Car Seat    

Easygrow LITE  +

Easygrow LITE + ble lansert i 2016 og med sitt nydelige flettemønster ble også denne fort populær blant store og små <3

LITE + kommer i supermyk økologisk bomull og denne modellen er også vindtett og med vannsøyle på 3000mm.  Ved stor nedbør anbefaler vi at du bruker Easygrow stormtrekk/cover i tillegg. Universal tilpasset. LITE + har separat forlengerdel som byttes ut og posen kan derfor brukes til barnet er ca 4 år.

Kommer i herlige farger; Grey, Anthracite, Warm pink, Green og Sand. ÖkoTex 100 og Bionic Finsih ECO

LES MER OM LITE +

Easygrow GRANDMA 

GRANDMA en eksklusive helårs vognpose i nydelig flettestrikk i bambusviskose og ull. Med uttagbar dundyne i 90/10 dun/fjær, som gjør den til en perfekt vognpose for hele året.  Posen er vindtett og med vannsøyle på 3000mm. ÖkoTex 100 og Bionic Finsih ECO

Ny modell Grandma Saga finnes i nye friske farger og et nydelig Saga strikk

LES MER OM GRANDMA

LES MER OM GRANDMA SAGA

Alle vårposer i er VINDTETT og har VANNSØYLE PÅ 3000MM. Alle materialer er ÖkoTex 100 godkjent og behandlet etter Bionic Finish ECO. (Miljøvennlig vann impregnering)

VÅRPOSE ULL

Vårpose ULL er produsert med 100 % norsk ull fra Røros Tweed. Ullposen er også produsert i Norge og er universalt tilpasset 5-pkt sele for vogn. Ullposen er laget med miljøvennlige tekstilfibre sertifisert med Nordisk/Europeisk Eco Lable. Lengde ca 110 cm og er perfekt som alternativ vår/sommer pose. Med glidelås som kan åpne ullposen helt, slik at den også kan brukes som et ullpledd. Utrolig myk og deilig.

LES MER OM EASYGROW ULLPOSE Stemor

LES MER OM EASYGROW ULLPOSE ÅKER

TILBEHØR

Hos Easygrow finner du et godt utvalg av tilbehør til vogn og vognposene. Alt av tilbehør er universalt tilpasset og passer de fleste vognmodeller.

Easygrow Lammeskinn

Deilig, mykt og lunt lammeskinn som er perfekt under vognposen hele året, og spesielt i overgangen fra vinter til vår for å unngå underkjøling i vogna.I overgangen kan det være en kald trekk før vinteren innser at den må slippe taket. Våre lammeskinn er av høy kvalitet og miljøvennlige. Velg mellom grå eller off white.

SE LAMMESKINN


Easygrow Shoppingbag

Universal shoppingbag som matcher flere vognposer. Kan enkelt henges på vognens håndtak og

matcher flere av Easygrows vognposer. Kommer i grå og sort melert. Kan også brukes som hånd/reiseveske. Vannsøyle 3000mm.

Se shoppingbag


Easygrow Mama Bag

Smart og romslige stelleveskre med flott design i slitesterke materialer. Universale så kan brukes på alle vogner. Inkl stellematte. Matcher flere av Easygrows vognposer. Vi anbefaler Mama Bag Hooks (vognkroker) for at vesken skal henge stabilt.

SE MAMA BAG


Easygrow Cover Reflex

Storm trekk med reflex som gjør barnet og vognen mer synlig. Universalt og i slitesterkt materiale. 
Coveret er foret med fleece og kommer i flere herlige farger som er lett å matche.

SE COVER REFLEX/STORMTREKK


Easygrow Grandma Wave Baby Blanket

Deilig supermykt babyteppe i herlig bambusviskose og merinoull. Mykt og varmt og produsert med Öko Tex 100 sertiftiserte tekstiler. Nytt design fra januar 2019 med hele 7 nydelige farger å velge mellom.

SE GRANDMA BABY BLANKET

Easygrow LITE Head Band

Matchende Head Band til LITE vårpose. God strech og One Size som passer både barn og voksne. 100 % bambusviskose.

SE HEAD BAND


Easygrow Foot Board

Universalt fotbrett for bedre komfort i vognen med slitesterke materialer. Regulerbart i flere trinn. 
Enkelt å montere.

SE FOOT BOARD

FINN DITT FAVORITT PRODUKT 

Posted on 2018-06-30 5764
Sammenlign 0