EASYGROW - BEST I TEST!!

EASYGROW - BEST I TEST!!

EASYGROW - TESTVINNER 2017 og 2018 AV VOGNPOSER OG HÅNDMUFFER!!

VOGNPOSER
EASYGROW NATURE
 er kåret til "BEST I TEST" av VG FamilieKlubb i samarbeid med Babytesterne. Testen ble offentliggjort på VG og FamilieKlubben tirsdag 31.10.2017.

Andre vognposer som var med i testen var bl.a Voksi Urban, Voksi Active, Voksi City, Reflex fra Barnas Hus, Nordlys fra Jollyroom, Elodie Details, Stokke og Bugaboo.

Dette skriver Familieklubben om Easygrow Nature:

"Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bittelitt stor i den aller minste. Den har bra anti-skli bak som gjør at den ikke sklir så lett i sportsdelen. Selehullenes plassering er ikke revolusjonerende, men de fungerer ganske bra. Posen kan snurpes fint rundt hodet, og den avtagbare fuskepelsen gir ekstra beskyttelse hvis det trengs. Posen sitter også godt rundt barnets kropp og har glidelås foran. Den har myk økologisk bomull inni som vi liker godt, selv om også denne litt for lett trekker til seg ”støv”. Pluss for avtagbar bunn og lomme på utsiden. Dette er, sammen med Voksi Active, den dyreste vognposen i testen, men den kan brukes lenge på grunn av forlengerdelen som gjør at posen blir hele 130 cm. Vi savner refleks. Posens tekstiler er sertifisert med OEKO-TEX® Standard 100 og tar både miljø og dyrevelferd på alvor - et stort pluss"

Du kan lese hele testen her: Familieklubben

Vognposen Nature har i flere år vært en av Easygrows bestselgere. Kvalitet, trygg søvn og et godt sovemiljø står høyt i fokus under utvikling av våre produkter, i tillegg til design og funksjonalitet. Kun det beste for barna er godt nok!

Easygrow benytter samme tekstiler, materialer og innhold i all vinterposer. Den eneste forskjellen på de er at noen modeller har vaskbar ull i rygg, og ulike design. (Nord har også ekstra dun i tillegg)

Her kan du lese mer om de ulike modellene våre:Til vinterposer

Finn din nærmeste forhandler: Til forhandlere

HÅNDMUFFER
Easygrow Hand Muffs ble i januar 2018 kåret til testvinner i Sverige via Best-i-test.se. Easygrow gikk til topps blant flere merker som; Elodie Details, Skip Hop, Vinter & Bloom, Bjällra of Sweden og Carena Valö 


Best-i-test.se skriver følgende om Easygrow Hand Muffs i testen:

"Easygrow håndmuffe er så nær perfekt som en håndmuffe kan bli, både med tanke på funksjon og design. Håndvarmerne kan kneppes sammen til en lang muffe om man ønsker det, men det er når de brukes separat, at de er best. Utsiden skal være vindtett og vanntett opptil 3000 mm, noe en timeslang gåtur i pøsregn kan bekrefte. Da vi kom hjem, var hendene både varme og tørre. Det føles veldig godt å putte hendene inn i Easygrow håndmuffene, og estetisk sett er de en fryd å sette på vognen. Takket være justeringsmuligheten i åpningen fungerer de like bra på store hender som små. Til og med åpningen for styret har en størrelse som passer på mange forskjellige vogner. I de aller fleste værtyper er Easygrow håndmuffe alt du trenger for å si farvel til dine vanlige votter i barnevognårene."

HELE TESTEN KAN DU LESE HER!

FINN UT MER OM EASYGROW HAND MUFFS OG SE FARGER

Posted on 2017-09-30 6561

Menu

Sammenlign 0