VOGNPOSE 

Slide thumbnail

Vognposer i miljøvennlige, økologiske materialer med lekkert design og herlige farger. Easygrow Nord vinterposer BEST I TEST 2018 - Easygrow Nord BEST I TEST 2018 og Easygrow Nature BEST I TEST 2017!

 • Vinterposer
  Vinterposer

  [layerslider id="vinterposer"]

  Easygrow har flere modeller innen vognposer/vinterposer. Easygrow NATURE, HOOD W, NORD og EXCLUSIVE. Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. I tillegg kommer helårsposene GRANDMA/SAGA i bambusviskose og FLEX i down touch.

  Easygrow NORD er kåret til BEST I TEST 2018 tett fulgt av Easygrow NATURE på 2. plass!

 • Vinterens favoritter
  Vinterens favoritter

  Her finner du en oversikt over vinterens favoritter blant Easygrow produkter. Nord vognpose ble kåret til BEST I TEST 2018 og Nature fulgte tett på med en 2. plass. I tillegg ble Easygrow Hand muffs kåret til Best i test 2018 i februar 2018.

 • Helårsposer
  Helårsposer

  [layerslider id="helarsposer"]

  Mange foretrekker helårspose som vognpose. De kommer med både dun og Down Touch. Easygrow har tre modeller innen helårsposer; Easygrow NORD, GRANDMA og FLEX.

 • Bilstolpose
  Bilstolpose

  Bilstolpose / vognpose nyfødt/prematur. Easygrow har nå to typer bilstolposer. LITE Car Seat for vår/høst og Easygrow MINI Wool for vinter. Det er sterkt anbefalt å bruke bilstolpose under kjøring av sikkerhetsmessig grunner. For mye klær reduserer sikkerheten for barnet innenfor selene, og er ikke like luftig som en bilstolpose vil være. På sommeren kan det være lurt med et omslag rundt barnet i form av pose, spesielt om man bruker air condition i bilen. Våre bilstolposer brukes gjerne også som vognpose for nyfødte/premature barn.

 • Vårposer
  Vårposer

  [layerslider id="varpose"]

  Vårpose. Easygrow tilbyr nå flere typer vognpose for vår/høst. LITE, LITE Leaf, LITE +, Vårpose ULL. I tillegg er helårsposene GRANDMA, NORD og FLEX perfekte vognposer på våren. Bilstolposen LITE Car Seat er også en herlig sovepose for denne årstiden og kan gjerne også brukes i vogn av nyfødte/premature.

Viser 1 - 22 av 22 varer
Viser 1 - 22 av 22 varer
Sammenlign 0