VOGNPOSE 

Slide thumbnail

Vognposer i miljøvennlige, økologiske materialer med lekkert design og herlige farger. Easygrow Nature BEST I TEST 2017!

 • Vårposer
  Vårposer

  [layerslider id="varpose"]

  Vårpose. Easygrow tilbyr nå flere typer vognpose for vår/høst. LITE, LITE +, Vårpose ULL. I tillegg er helårsposene GRANDMA, NORD og FLEX perfekte vognposer på våren. Bilstolposen LITE Car Seat er også en herlig sovepose for denne årstiden og kan gjerne også brukes i vogn av nyfødte/premature.

 • Bilstolpose
  Bilstolpose

  Bilstolpose / vognpose nyfødt/prematur. Easygrow har nå to typer bilstolposer. LITE Car Seat for vår/høst og Easygrow MINI Wool for vinter. Det er sterkt anbefalt å bruke bilstolpose under kjøring av sikkerhetsmessig grunner. For mye klær reduserer sikkerheten for barnet innenfor selene, og er ikke like luftig som en bilstolpose vil være. På sommeren kan det være lurt med et omslag rundt barnet i form av pose, spesielt om man bruker air condition i bilen. Våre bilstolposer brukes gjerne også som vognpose for nyfødte/premature barn.

 • Helårsposer
  Helårsposer

  [layerslider id="helarsposer"]

  Mange foretrekker helårspose som vognpose. De kommer med både dun og Down Touch. Easygrow har tre modeller innen helårsposer; Easygrow NORD, GRANDMA og FLEX.

 • Vårens favoritter
  Vårens favoritter

  Her finner du oversikt over vårens favoritter for vognpose og tilbehør til vogn. Ønsker du å lese mer om produtkene se gjerne vårt blogginnlegg eller velg produkt.

 • Vinterposer
  Vinterposer

  [layerslider id="vinterposer"]

  Easygrow har flere modeller innen vognposer/vinterposer. Easygrow NATURE, HOOD W, NORD og EXCLUSIVE. Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. I tillegg kommer helårsposene GRANDMA/SAGA i bambusviskose og FLEX i down touch.

per side
Viser 1 - 9 av 17 varer
Viser 1 - 9 av 17 varer

Menu

Sammenlign 0