DRY Zleep Topp madrass i ULD

New product

DRY Ull Overmadrass øker komforten i softbag / barnevogn. God i overgangen høst og vår, før og etter at vognposen er i bruk. Om sommeren er den svalende på varme sommerdager og varmer på litt kaldere dager. Brukes med laken på eller bare som den er.  Enkel vask og tørk.

More details

kr 399

  • 31x75
  • 40x90
  • 60x120
  • 70x140

- +

 
More info

DRY Ull overmadrass øker sengekomforten og gjør at barnet sover lunt og godt i jevn temperatur. Overmadrassen har en absorberende og isolerende effekt. 

Dette produktet er beregnet på de som ønsker ull i sengen men kanskje synes at lammeskinn kan være litt stort og vanskelig å vedlikeholde. DRY overmadrass i ull består av to lag ren ny ull, sydd i kanaler med nonwoven i mellom slik at det ikke klumper seg, ikke tøves og holder seg på plass ved vask og tørk. Kan vaskes i maskin på 40°C ullprogram, med ullvaskemiddel og unngå skyllemiddel. Strikk i hjørnene hindrer at den forskyver seg under natten. Vi har valgt å bruke samme spesialstoff på Ull overmadrass som på de andre produktene våre. Dvs, en bomull/polyesterblanding. Dette er litt motstridene til å si at det er et naturprodukt, men vi mener dette høyner produktets kvalitet ved vask og tørk og tar vare på ullas egenskaper.Dette stoffet absorberer fukt, transportere det videre inn i ulla og tørker hurtig i overflaten. Ullas egenskap til å holde på fukt, men fortsatt kjennes tørr og isolere, er enorm. Skulle vi ha brukt ren bomull ytterst, hadde det trukket til seg fukten og holdt på den. Overflaten ville dermed blitt våt og kald og ullas egenskaper til isolering og lunhet forsvunnet. DRY overmadrass ULL har ikke vanntett bunn. Ønsker du å beskytte madrassen for større lekkasjer, benytt gjerne DRY Madrassbeskytter som tilleggsprodukt eller et vanlig tisselaken. Overmadrassen festes til underlaget med strikk i hvert hjørne.

Vaskes på 40° ullprogram. Ikke skyllemiddel. Sentrifugeres lett, max 500 omdr.

 
Data sheet
Lengde75 cm
Bredde31 cm
Vanntett bunnNei
Hygieniske materialerJa
VaskMaskinvask 40 grader ullprogram. Ikke skyllemiddel. Sentrifugeres lett, max 500 omdr.
TørkHenges opp til tørk - strekkes i våt tilstand
OverflateQuiltet bomull / polyester
Öko Tex 100 sertifiserte materialerJa
Compare 0