VOGNPOSE 

Slide thumbnail

Vognposer

Vognposer i miljøvennlige, økologiske materialer med lekkert design og herlige farger. Easygrow Nature BEST I TEST 2017!

 • Helårsposer
  Helårsposer

  [layerslider id="helarsposer"]

  Mange foretrekker helårspose som vognpose. De kommer med både dun og Down Touch. Easygrow har tre modeller innen helårsposer; Easygrow NORD, GRANDMA og FLEX.

 • Bilstolpose
  Bilstolpose

  Bilstolpose / vognpose nyfødt/prematur. Easygrow har nå to typer bilstolposer. LITE Car Seat for vår/høst og Easygrow MINI Wool for vinter. Det er sterkt anbefalt å bruke bilstolpose under kjøring av sikkerhetsmessig grunner. For mye klær reduserer sikkerheten for barnet innenfor selene, og er ikke like luftig som en bilstolpose vil være. På sommeren kan det være lurt med et omslag rundt barnet i form av pose, spesielt om man bruker air condition i bilen. Våre bilstolposer brukes gjerne også som vognpose for nyfødte/premature barn.

 • Vinterposer
  Vinterposer

  [layerslider id="vinterposer"]

  Easygrow har flere modeller innen vognposer/vinterposer. Easygrow NATURE, HOOD W, NORD og EXCLUSIVE. Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. I tillegg kommer helårsposene GRANDMA/SAGA i bambusviskose og FLEX i down touch.

 • Tilbehør
  Tilbehør

  Easygrow har nå et godt utvalg av tilbehør og lanserer også fortløpende nyheter utover vinteren 2017/2018. Hand muffs, Shoppingbags, Stellevesker/Mama Bags og Reflex Cover /stormtrekk i samme tekstil og farge som flere av vognposene. I tillegg har vi bæreplate, fotbrett, babytepper, lammeskinn etc. 

 • Vårposer
  Vårposer

  [layerslider id="varpose"]

  Vårpose. Easygrow tilbyr nå flere typer vognpose for vår/høst. LITE, LITE +, Vårpose ULL. I tillegg er helårsposene GRANDMA, NORD og FLEX perfekte vognposer på våren. Bilstolposen LITE Car Seat er også en herlig sovepose for denne årstiden og kan gjerne også brukes i vogn av nyfødte/premature.

per side
Viser 1 - 9 av 16 varer
Viser 1 - 9 av 16 varer
Sammenlign 0